Meer daden, minder woorden

 
HEADER_visie.png
 

Visie

Ik help organisaties in het innemen van een scherpe positie, met als doel een plek te veroveren in het hoofd en hart van hun doelgroep. Door het vinden van het unieke verhaal –noem het purpose–en dit met een team van bevlogen experts te vertalen en waar te maken. In beeld, taal, gedrag, ervaring en product.

authenticiteit staat voorop

Dat spreekt voor zich. Niet alleen in het verhaal zelf, maar zeker in de wijze waarop je het vertaalt en vertelt. Als Twentse Rotterdammer houd ik van meer daden en minder woorden. Bewijs je merkverhaal maar door verrassende services en slimme producten waar mensen blij van worden.

Relevant zijn is voorwaarde, remarkable de ambitie.

Digital speelt hierin uiteraard een grote rol, evenals de wil tot innoveren. Bussiness as usual is geen optie. Tenslotte ben ik overtuigd van design als verbindende factor en de factor die het verschil maakt. Design verheldert en maakt effectiever, geeft jouw organisatie smoel en je je belofte impact.

 
 
SNBRG & son - Nicole Sanberg, merkstrategie en creatieve directie

Dat authenticiteit voorop staat in je merkverhaal, spreekt voor zich. En niet alleen in het verhaal, maar zeker in de wijze waarop je het vertelt en vertaalt.

Als Twentse Rotterdammer geloof ik in meer daden en minder woorden. Bewijs je merkverhaal maar, door verrassende services en slimme producten waar mensen blij van worden. Relevant zijn is de voorwaarde, remarkable de ambitie.

Digital speelt hierin een grote rol, evenals de wil tot innoveren. Gewoon doen wat je al deed is geen optie. Tenslotte ben ik overtuigd van design als verbindende factor en de factor die het verschil maakt. Design verheldert en maakt effectiever, geeft jouw organisatie smoel en je je belofte impact.