Helping
brands
create
positive
change

groen.gif
 
 

SNBRG & son is Nicole Sanberg, creative director. En zoon. Die laatste houdt de eerste scherp. Nicole is een creative professional met een brede ervaring in merkstrategie en creative direction die ze inzet voor organisaties en communicatiebureaus.

merkstrategie

Ik help bedrijven, organisaties en start-ups die een positieve impact op de wereld willen hebben vooruit. Door ze eigenheid, herkenbaarheid en betekenis te geven. Ik help ze bij het verwoorden en verbeelden van hun merkverhaal –noem het purpose– en dit te vertalen en waar te maken. In beeld, gedrag, taal, ervaring en product.

Een geloofwaardig merkverhaal dat je werkelijk waarmaakt, geeft je de eigenheid waarmee jouw bedrijf een plek in het hoofd en hart van mensen verovert. En dat helpt de impact en de groei van je bedrijf vooruit.

 
 
SNBRG & son - Nicole Sanberg, merkstrategie en creatieve directie

Dat authenticiteit voorop staat in je merkverhaal, spreekt voor zich. En niet alleen in het verhaal, maar zeker in de wijze waarop je het vertelt en vertaalt.

Als Twentse Rotterdammer geloof ik in meer daden en minder woorden. Bewijs je merkverhaal maar, door verrassende services en slimme producten waar mensen blij van worden. Relevant zijn is de voorwaarde, remarkable de ambitie.

Digital speelt hierin een grote rol, evenals de wil tot innoveren. Gewoon doen wat je al deed is geen optie. Tenslotte ben ik overtuigd van design als verbindende factor en de factor die het verschil maakt. Design verheldert en maakt effectiever, geeft jouw organisatie smoel en je je belofte impact.

 
 

Expertise

Ik ben inzetbaar als creatief strateeg, creative/art director en designmanager. Mijn specialisme ligt in het (door)ontwikkelen van merken met een scherp oog voor design, innovatie en service.

 

positionering vaststellen

Wie ben je, wat is de omgeving en welke betekenis wil je hebben? Samen komen we tot een onderscheidende purpose.

positioneringsstrategie

Hoe breng je je verhaal efficiënt en effectief over en wat is er voor nodig om je purpose voelbaar en waar te maken?

positionering waarmaken

Hoe zorg je voor consistentie in het overbrengen van je purpose, maar bied je tegelijk ook inspiratie en ruimte?

 
 

Voor wie?

 

Omdat ik zowel de werking van een creatief bureau als de praktijk van een marketingafdeling ken, kan ik een verbinder en vertaler zijn.

 

organisaties, ondernemers, start-ups en marketing- en communicatiemanagers

merkworkshop / merkdocument / merkcultuur / briefing opstellen / bureauselectie / designmanagement / klantreis en ervaring / marketing- en communicatieafdeling / marketing -en communicatieplan

communicatie- en designbureaus

merkworkshop / merkdocument / briefing verhelderen / pitch en new business / concepting / creative direction / sparringspartner / coaching

 
Nicole weet alles van branding en marketing, maar kan dat als geen ander omzetten in prachtig onderscheidend beeld. Smaakvolle branding, intelligent en met humor. En dat heeft aantoonbaar bijgedragen tot het succes van Rotterdampas.
— Annemieke van Wegen - Delhaas, voormalig hoofd marketing en communicatie van Rotterdampas