Helping
brands
create
positive
change

groen.gif
 
 

Hoi!

Welkom bij SNBRG & son. Oftewel Nicole Sanberg en zoon (die laatste houdt de eerste scherp). Nicole is een creative professional met een brede ervaring in merkstrategie en creative direction die ze inzet voor organisaties en communicatiebureaus.

creatieve merkstrategie

Ik help bedrijven, organisaties en start-ups die een positieve impact op de wereld willen hebben vooruit. Door hun eigenheid, aantrekkingskracht en betekenis te ontsluiten. Ik help ze bij het verwoorden en verbeelden van hun merkverhaal –noem het purpose– en dit te vertalen en waar te maken. In beeld, gedrag, taal, ervaring en product.

Een geloofwaardig merkverhaal dat je werkelijk waarmaakt, geeft je de eigenheid waarmee jouw bedrijf een plek in het hoofd en hart van mensen verovert. En dat helpt de impact en de groei van je bedrijf vooruit.

 
 
 

Expertise

Ik ben inzetbaar als creatief strateeg, creative director en designmanager. Mijn specialisme ligt in het (door)ontwikkelen van merken met een scherp oog voor design, innovatie en service.

 

merkidentiteit

Wie ben je en welke betekenis wil je hebben: waar sta je voor? Samen stellen we het DNA van je merk vast en leggen we je purpose bloot.

Merkpositionering

Hoe geven we de beeldvorming rondom je merk vorm: welke onderscheidende positie wil je innemen? We onderzoeken markt, maatschappij en doelgroep om een scherpe positie te bepalen.

Merkprogramma

Hoe breng je je verhaal efficiënt en effectief over en wat is er voor nodig om je purpose voelbaar te maken? We bepalen de noodzakelijke stappen om je positionering waar te maken.

 
 

Voor wie?

 

Omdat ik zowel de werking van een creatief bureau als de praktijk van een marketingafdeling ken, kan ik een verbinder en vertaler zijn.

 

organisaties, ondernemers, start-ups en marketing- en communicatiemanagers

merkworkshop / merkdocument / merkcultuur / briefing opstellen / bureauselectie / designmanagement / klantreis en ervaring / marketing- en communicatieafdeling / marketing -en communicatieplan

communicatie- en designbureaus

merkworkshop / merkdocument / briefing verhelderen / pitch en new business / concepting / creative direction / sparringspartner / coaching

 
Nicole weet alles van branding en marketing, maar kan dat als geen ander omzetten in prachtig onderscheidend beeld. Smaakvolle branding, intelligent en met humor. En dat heeft aantoonbaar bijgedragen tot het succes van Rotterdampas.
— Annemieke van Wegen - Delhaas, voormalig hoofd marketing en communicatie van Rotterdampas